Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La ANRE se va discuta miercuri despre tarifele la electricitate

© Sputnik / Evgheni PanasencoНациональное агентство по регулированию в энергетике
Национальное агентство по регулированию в энергетике - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Miercuri, la ANRE vor avea loc dezbaterii publice pe marginea raportului de audit asupra calculelor noilor tarife la energia electrică.

CHIŞINĂU, 2 nov – Sputnik. Miercuri, 4 noiembrie, Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va organiza o şedinţă de audieri publice pe marginea Raportului de audit extern asupra calculelor noilor tarife la energia electrică, solicitate anterior pentru aprobare de către „RED Union Fenosa” şi „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie”. 

протест ПСРМ у НАРЭ protest PSRM la ANRE - Sputnik Moldova
ANRE a prelungit termenul suspendării deciziei cu privire la majorarea tarifelor

Şedinţa se va desfăşura în incinta ANRE, cu începere de la ora 10.00.

Rapoartele de audit au fost elaborate de compania internaţională de consultanţă KPMG şi pot fi consultate pe pagina web a agenţiei.

În cadrul audierilor publice vor participa responsabili din cadrul companiilor RED Union Fenosa şi Gas Natural Fenosa Furnizare Energie, precum şi specialişti din cadrul ANRE.

ANRE a prelungit termenul de suspendare a  tarifelor ce vizează energia electrică cu 7 zile, până la 8 noiembrie, iar a tarifelor la gazele naturale – cu 14 zile, până la 15 noiembrie. Aceasta înseamnă că până la datele indicate facturile pentru consumul de energie electrică și, respectiv, pentru gazele naturale vor fi calculate în baza tarifelor vechi, valabile până la 31 iulie 2015.

Fluxul de știri
0