Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În cluburile de noapte din Chișinău ar putea fi întreprinse controale

© digi24.roПо словам очевидцев,пожар возник из-за фейерверка, который организаторы использовали во время одной из песен румынской группы Goodbye to Gravity. По некоторым данным, композиция называлась "День, в который мы умрем".
По словам очевидцев,пожар возник из-за фейерверка, который организаторы использовали во время одной из песен румынской группы Goodbye to Gravity. По некоторым данным, композиция называлась День, в который мы умрем. - Sputnik Moldova
Abonare
Raidurile preventive sunt necesare pentru a evita tragediile asemănătoare celei care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din București, care a răpit viața a 30 de persoane.

CHIȘINĂU, 2 nov — Sputnik. În această săptămână, va fi întreprins un control complex în cluburile de noapte din Chișinău. Corespondentul agenției Sputnik a aflat această informație din surse competente din cadrul consiliul municipal Chișinău.

В ночном клубе Colectiv во время выступления местной рок-группы произошел пожар - Sputnik Moldova
Ziua în care murim - o piesă de pe albumul lansat în clubul de la Bucureşti

O comisie formată din experți intenționează să inspecteze cluburile pentru a evita tragediile asemănătoare celei care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de noapte din București.

Amintim că în clubul „Colectiv" a izbucnit un incendiu în timpul concertului unei formații rock din România, care a FOST provocat, potrivit datelor preliminare, de focurile de artificii. Încăperea de dimensiuni mici nu era prevăzută pentru show-ri pirotehnice. Multe persoane aflate în club au murit asfixiate. Organele de drept au intentat un dosar penal pe acest caz.

Fluxul de știri
0