Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PLDM nu mai participă la guvernare

© Sputnik / Мирослав РотарьPLDM sediu ЛДПМ офис
PLDM sediu ЛДПМ офис - Sputnik Moldova
Abonare
La ședința conducerii PLDM cu liderii organizațiilor teritoriale ale PLDM de duminică s-a luat decizia de a boicota negocierile cu PD și PL cu privire la crearea unei noi alianțe pro-europene de guvernare.

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. Partidul Liberal Democrat din Moldova nu va participa la negocierile cu PD și PL privind crearea unei noi coaliții pro-europene de guvernare. Anunțul a fost făcut, duminică, de președintele interimar al PLDM Valeriu Streleț după ședința cu liderii organizațiilor teritoriale ale formațiunii. 

Valeriu Streleţ Валерий Стрелец - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Streleţ pleacă definitiv. Prim-ministru interimar va fi un vicepremier

Ședința a durat aproape trei ore la sediul PLDM de pe strada București din Chișinău.

“Nu participăm până nu avem o decizie clară a Consiliului Politic Național. Nu vedem formate la acest moment. În partid sunt multe opinii care trebuie ascultate. Odată ce democrații și-au asumat starea de haos, trebuie să fie pregătiți de aceste scenarii”, a declarat Streleț.

Decizia finală cu privire la participarea sau nu alături de democrați și liberali la guvernare va fi luată prin vot la Consiliul Politic Național al PLDM săptămâna viitoare. 

 

 

Fluxul de știri
0