Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferii disciplinați au fost premiați

© MAI șofer disciplinat
șofer disciplinat - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul Național de Patrulare au desfășurat Concursul “Şofer disciplinat-2015”.

CHIȘINĂU, 1 nov — Sputnik. Evenimentul a fost deschis de viceministrul de Interne, Oleg Babin, care a menționat către șoferii care au trecut selecția conform condițiilor Regulamentului concursului sunt un model pentru cei care sunt mai puțin atenți în trafic. "Am un îndemn pentru voi de a păstra cu demintate acest calificativ de șofer disciplinat și pe mai departe”, a declarat Babin. 

За рулем, автомобиль, La volan, automobil - Sputnik Moldova
Societate
Avertizare pentru conducătorii auto: aţi putea avea probleme în UE

Șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Marin Maxian, a menționat că pentru MAI și INP, securitatea în trafic este o prioritate primordială, de aceea toate acțiunile întreprinse de până acum trebuie luate în considerație cu seriozitate, astfel încât drumurile țării să nu cunoască accidente, viteze depășite sau șoferi băuți la volan.

Concurenții au avut parte de un program artistic, unde au putut admira exercițiile tactice  ale Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială “Fulger”, iar studenţii Academiei de Poliție „Ştefan cel Mare” au prezentat programul demonstrativ „Platow-show”, ce a  cuprins procedee din instrucţia de front cu arma.

De asemenea, au fost  în acţiune câinii de serviciu  de la Centrul chinologic al Inspectoratului General al Poliţiei, precum și caii Inspectoratului Național de Patrulare. 

În cadrul evenimentului a fost prezentată și expoziţia de tehnică din dotarea a Inspectoratului General al Poliţiei, iar pentru copii  a fost deschis Orăşelul copiilor, unde au fost învățați cum să devină pietoni responsabili, participând la diferite întreceri.

 

 

Fluxul de știri
0