Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A murit în brațele mamei sale: mamă, nu o să mor

© realitatea.netПожар в ночном клубе Colectiv
Пожар в ночном клубе Colectiv - Sputnik Moldova
Abonare
În clubul de noapte din București care a ars în urma unui incendiu se aflau șase minori, unul a murit chiar în brațele mamei sale.

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. Șase copii cu vârste între 14 și 18 ani se aflau in clubul Colectiv din capitala României, în momentul în care localul a luat foc. Unul dintre ei, Andrei, a murit, iar alți cinci se află în stare gravă la spitalul “Grigore Alexandrescu” din București.

Ziua de 30 octombrie va rămâne în istorie ca una dintre cele mai negre din istoria României, după ce un club din București, Colectiv, acolo unde o trupă rock și-a lansat albumul, a luat foc. Bilanțul la ziua de astăzi este 29 de morți și peste 180 de răniți. 

Пожар в ночном клубе Colectiv - Sputnik Moldova
Numărul victimelor exploziei din clubul de noapte din București a crescut la 29

Potrivit cancan.ro, printre cele 400 de persoane prezente în clubul morții s-au numărat și șase minori. Unul dintre ei, Andrei Ștefan Hamed, în vârstă de 15 ani, s-a stins din viață. El a fost călcat în picioare de zeci de persoane, dar a reușit să iasă pe propriile picioare. 

“Mama băiatului a ajuns imediat la fața locului, si-a căutat băiatul și l-a luat în brațe. Ceea ce a urmat este greu de descris în cuvinte: ”Se uita la ea și o întreba:”Nu o să mor, mami? Nu o să mor, nu?” Mama lui plângea în hohote și îl ținea în brațe. Apoi, starea lui s-a înrăutățit, medicii l-au resuscitat. Din păcate, Andrei a murit”, scrie cancan.ro. 

În club, în momentul incendiului, se mai aflau cinci alți minori. Toți sunt internați la spitalul “Grigore Alexandrescu” din București. O fată și un băiat sunt stabili. Alți trei sunt intubați și se află la secția de Terapie Intensivă a spitalului de copii, în stare gravă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

 

Fluxul de știri
0