Identitatea a 17 victime ale incendiului de la București nu a fost stabilită

© facebook.com/vladbuscaТрагедия в ночном клубе в Бухаресте
Трагедия в ночном клубе в Бухаресте - Sputnik Moldova
Abonare
Îndată după tragedie, Ministerul Sănătății din România s-a adresat către cetățenii Bucureștiului cu rugămintea de a dona sânge pentru persoanele care au avut de suferit din cauza incendiului.

 

CHIȘINĂU, 31 oct  - Sputnik. Identitatea a 17  din cele 27 de victime ale tragediei din București încă nu a fost stabilită, a declarat pentru jurnaliști secretarul de stat al MAI, șeful Departamentului Situații Excepționale, Raed Arafat.

Secretarul de stat a explicat că 17 dine cele 27 de persoane decedate în afara spitalelor nu au fost identificate. De asemenea, alte 5 persoane rămân  neidenficate din cei 146 de răniți internați.

Пожар в ночном клубе Colectiv - Sputnik Moldova
Incendiu devastator într-un club din Bucureşti. Un număr mare de morţi şi răniţi

Îndată după tragedie, Ministerul Sănătății din România s-a adresat către cetățenii Bucureștiului cu rugămintea de a dona sânge pentru persoanele care au avut de suferit din cauza incendiului. Pe rețelele de socializare au fost create de asemenea echipe și pagini pe care sunt publicate apelurile de a dona sânge și a acorda ajutor. MAI a deschis câteva linii telefonice fierbinți pentru ca rudele victimelor să poată afla informații suplimentare. Și această știre a fost postată pe câteva rețele de socializare.

Președintele României, Klaus Iohannis, a exprimat condoleanțe familiilor victimelor și celor care au avut de suferit în urma acestei tragedii.

Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este…

Posted by Klaus Iohannis on 30 Octombrie 2015

 

Fluxul de știri
0