Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Egiptul confirmă prăbuşirea avionului rusesc

© Sputnik / Максим Григорьев/ТАСС/POOL / Accesați arhiva multimediaМесто крушения российского самолета Airbus A321 в Египте
Место крушения российского самолета Airbus A321 в Египте - Sputnik Moldova
Abonare
Avionul Airbus-321 al companiei aeriene „Kogalâmavia”, care efectua cursa Sharm el-Sheikh - Sankt Petersburg, a dispărut de pe ecranele radarelor. La bord se aflau 217 pasageri şi şapte membri ai echipajului.

Chişinău, 31 oct — Sputnik. Autorităţile din Egipt au confirmat prăbuşirea avionului rusesc în partea centrală a peninsulei Sinai, informează Reuters, citat de RIA Novosti.

Potrivit declaraţiei oficiale a autorităţilor, prim-ministrul ţării, Sherif  Ismail, a întrunit comitetul de criză în legătură cu prăbuşirea avionului.

O sursă din  cadrul Rosavia a declarat anterior pentru RIA Novosti că avionul Airbus-321 al companiei aeriene „Kogalâmavia", care efectua zborul 9268 Sharm el-Sheikh  -  Sankt Petersburg, a decolat din Egipt la ora 6.21 ora Moscovei şi a dispărut de pe ecranele radarelor peste 23 de minute. La bord se aflau 217 pasageri şi şapte membri ai echipajului.

Potrivit informaţiei, părţi ale avionului au fost găsite pe peninsula Sinai iar perimetrul respectiv a fost izolat de aviaţia militară egipteană.

Fluxul de știri
0