Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Alertă generală la Bucureşti. Numărul victimelor în creştere

© libertatea.roПожар в ночном клубе Colectiv
Пожар в ночном клубе Colectiv - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Autorităţile au anunţat deja 26 de morţi. Numărul victimelor ar putea creşte în următoarele ore, pentru că cei răniţi se află în stare foarte gravă.

CHIŞINĂU, 31 oct – Sputnik. Cod roşu de intervenţie pentru toate serviciile de urgenţă din Bucureşti. Spitalele au devenit neîncăpătoare pentru numărul extrem de mare de răniţi. Toţi medicii sunt mobilizaţi, au fost aduşi de urgenţă de acasă pentru a se putea face faţă situaţiei.

Medicii spun că răniţii sunt în stare foarte gravă, au arsuri ale căilor respiratorii, părţi ale corpului carbonizate. La spitalul de urgenţă sunt aduse aparatele de ventilare şi alt aparataj medical de la toate spitalele din capitala României.

Jurnaliştii prezenţi la faţa locului vorbesc despre primele ipoteze ale izbucnirii incendiului. Acesta, cel mai probabil, a fost provocat de un show pirotehnic.

Tinerii veniseră în club pentru a asista la lansarea albumului unei trupe rock. Se pare că în incendiu şi-a pierdut viaţa şi unul dintre membrii trupei. Potrivit ultimelor date, în clubul Colectiv s-ar fi aflat în jur de 400 de persoane.

Fluxul de știri
0