Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au venit tocmai din Bangladesh ca să investească în Moldova

© mec.gov.mdInvestitori din Bangladesh
Investitori din Bangladesh - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup de oameni de afaceri din Bangladesh și-ar propune realizarea unor proiecte investiționale în domeniul industriei ușoare și agriculturii în Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 30 oct – Sputnik. Ministerul Economiei anunţă că unii investitori din Bangladesh manifestă interes pentru a dezvolta afaceri în Republica Moldova. Despre aceasta se spune într-un comunicat al instituţiei.

Informaţia respectivă a fost difuzată după ce ministrul Economiei, Stephane Bride, a avut o întrevedere cu un grup de oameni de afaceri din Bangladesh. Aceştia, potrivit sursei oficiale, și-ar propune realizarea unor proiecte investiționale în domeniul industriei ușoare și agriculturii, precum și exportul producției moldovenești atât în țara lor, cât și pe piața asiatică.

деньги - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Investițiile în Moldova au scăzut

„La ora actuală, în Moldova există condiţii avantajoase pentru investitori. La nivel regional, noi oferim cel mai bun regim fiscal pentru investitori în cadrul zonelor economice libere, se aplică scutirea de TVA, accize și taxe vamale dacă mărfurile nu sunt livrate pe piața locală și se admit, pe interior, tranzacții în valută străină”, i-a informat Bride pe potenţialii investitori din Bangladesh.

Fluxul de știri
0