Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ va anunţa joi dacă demisionează sau se lasă demis

Valeriu Streleţ
Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
Liberal-democraţii nu renunţă la propunerile făcute anterior colegilor din AIE3, iar Streleţ va spune joi dacă demisionează din proprie iniţiativă.

CHIŞINĂU, 28 oct – Sputnik. PLDM rămâne pe poziţia iniţială, iar la şedinţa de miercuri seara liberal-democraţii au discutat propunerea formaţiunii privind planul de acţiuni propus anterior colegilor din alianţă, a declarat Streleţ.

Premierul nu a spus dacă va demisiona din proprie iniţiativă. „Să nu ne grăbim, veţi vedea mâine. Un anunţ definitiv voi face eu la şedinţa Plenară a Parlamentului”, a spus Streleţ.

Marian Lupu - Sputnik Moldova
Politică
PDM i-a şi exprimat neîncredere premierului Streleţ

Totodată, premierul a reiterat poziţia formaţiunii sale, precum că cel mai oportun este să fie acceptată propunerea PLDM de a fi creat un grup de lucru care să elaboreze un plan de acţiuni de care să se conducă alianţa în activitatea sa.

Referindu-se la o eventuală demisie, Streleţ a spus că analizează acest scenariu ca pe o variantă de rezervă, dar a subliniat că asta ar fi în interesul "unor forţe politice", altele decât partidul său.

Premierul a mai promis că în această noapte va fi făcut public documentul asupra căruia insistă atât de mult PLDM.

Fluxul de știri
0