Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ a ascuns de presă faptul că democraţii i-au arătat spre uşă

© gov.mdValeriu Streleţ
Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
Marian Lupu, liderul PDM, s-a arătat nedumerit de faptul că Streleţ nu a anunţat presa despre neîncrederea pe care democraţii i-au exprimat-o la Consiliul alianţei.

CHIŞINĂU, 28 oct – Sputnik. Am propus un plan de acţiuni de reforme în trei domenii prioritare – energetică, anticorupţie şi sistemul judecătoresc. Colegii le vor examina şi vor da răspuns, a declarat Valeriu Streleţ după şedinţa Consiliului alianţei.

Totodată, Streleţ a spus că nu a primit răspuns dacă democraţii vor susţine sau nu moţiunea de cenzură.

Andrian Candu şi Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Politică
Surse – foarte curând, Candu i-ar putea lua locul lui Streleţ

Pe de altă parte, Lupu a declarat că i se pare straniu că Streleţ nu a anunţat presa despre faptul că democraţii i-au spus că nu mai au încredere în acesta ca premier.

„Între timp, mergem şi noi pentru a discuta cu colegii noştri la partid. A fost abordată şi chestiunea cooptării grupului Leancă. Dar ei nu au manifestat interes, nici nu este clar cum facem noi o ofertă pentru grupul Leancă. Cât nu avem o majoritate stabilă şi robustă, nu e o problemă dacă PPEM vine în alianţă şi manifestă interes pentru o cotă de responsabilitate în Guvern”, a mai spus Streleţ.

Fluxul de știri
0