Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Leancă dă de înţeles că PPEM vrea la guvernare

© Sputnik / Rodion ProcaIurie Leanca
Iurie Leanca - Sputnik Moldova
Abonare
Cred că, în aceste momente complicate, în timp ce țara are nevoie de urgenţă de un plan anti-criză, Guvernul a demonstrat că este depășit de situație”, a scris Leancă.

CHIŞINĂU, 28 oct – Sputnik. Iurie Leancă susţine că Guvernul Streleţ merită un mare vot de neîncredere.

Politicianul a publicat pe o pagină de socializare mai multe precizări vizând poziţia partidului recent înregistrat, pe care îl conduse.

Mihai Ghimpu Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Leancă ne poate salva!

„Personal consider că premierul Valeriu Streleț merită un mare vot de neîncredere. Cred că, în aceste momente complicate, în timp ce țara are nevoie de urgenţă de un plan anti-criză, Guvernul a demonstrat că este depășit de situație”, a scris Leancă.

Însă acesta s-a grăbit să precizeze că ceea ce a scris şi a declarat „nu înseamnă că noi am luat decizia de a vota, împreună cu socialiștii și comuniștii, demiterea acestuia (a lui Streleţ, n.red.)”.

Leancă a mai notat în mesajul său că „PPEM este gata să discute participarea la constituirea unei noi majorităţi parlamentare pro europene, dar în baza unor condiţii foarte clare”.

Fluxul de știri
0