Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin va discuta cu șefii serviciilor speciale din CSI problema terorismului

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaГорода России. Москва
Города России. Москва - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul ședinței, va fi acordată o atenție specială problemelor contrapunerii insurgenților care au fost pregătiți în Siria și Afganistan.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Președintele Rusiei Vladimir Putin va discuta cu șefii delegațiilor serviciilor speciale din țările CSI problemele luptei cu teroriștii care au fost pregătiți în Siria și în Afganistan.

”Putin va primi la Moscova delegațiile organelor de securitate și serviciilor speciale, care vor participa la cea de-a 39-a ședință a Consiliului conducătorilor organelor de securitate și serviciilor speciale ale țărilor participante, membre ale Comunității Statelor Independente”, a comunicat serviciul de presă al Kremlinului.

Операция в Сирии: Су-24 на авиабазе и заявление представителя ВКС РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Expert: Situația în Siria afectează nemijlocit țările CSI

În cadrul întâlnirii, vor fi discutate problemele-cheie ale activității antiteroriste pe teritoriile țărilor CSI și problemele de contrapunere organizațiilor și grupărilor teroriste care au fost pregătite în Siria și în Afganistan.

La cea de-a 39-a ședință a șefilor serviciilor speciale ale țărilor CSI se va discuta, între altele, şi chestiunea schimbului de informații privind pericolul actelor de terorism asupra obiectivelor din infrastructura transporturilor. Va fi înaintat pentru examinare și proiectul programului de colaborare în luptă cu terorismul și alte manifestări ale extremismului, pentru anii 2017-2019.

 

Fluxul de știri
0