Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Luna noiembrie poate deveni una explozivă

© Sputnik / Евгений ПанасенкоБлошиный рынок
Блошиный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
În opinia lui Alexandru Slusari, următoarele facturi pentru electricitate şi gaz ar putea să conţină tarife majorate. Această problemă, alături de altele, sunt de natură să tensioneze la maximum situaţia în ţară.

CHIŞINĂU, 27 oct – Sputnik. La 4 noiembrie expiră termenul de suspendare temporară a tarifelor la energia electrica şi gazul natural. Până acum nu s-a făcut nimic în vederea remedierii situaţiei din acest domeniu, fapt ce poate provoca căderea actualei guvernări. De această părere este unul dintre reprezentanţii asociaţilor de agricultori, Alexandru Slusari.

Iurie Roşca - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iurie Roșca: noul Guvern va aprofunda criza economică şi socială din Moldova

Dânsul menţionează pe o pagină de socializare că până la ora actuală nu a fost făcut nimic în privinţa auditului tarifelor, iar în aceste condiţii ne aşteaptă majorarea preturilor la energia electrica si gaz cu 37 si, respectiv, cu 15 la sută. Compensaţiile propuse de guvernare, pentru care deocamdată nu se ştie dacă există acoperire financiară, nu pot diminua semnificativ lovitura asupra populaţiei şi economiei, consideră Slusari.

Fluxul de știri
0