Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mihai Ghimpu: PL nu va susţine moţiunea de cenzură

© privesc.euMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PL, Mihai Ghimpu, a subliniat că deputaţii liberali nu vor pune umărul la debarcarea Guvernului Streleţ. Acesta însă nu este sigur dacă deputaţii din alte fracţiuni vor proceda la fel.

CHIŞINĂU, 24 oct – Sputnik. Mihai Ghimpu a declarat sâmbătă după  şedinţa alianţei că PL nu va susţine moţiunea de cenzură. „Nu am discutat despre şansele alianţei ci despre cum trebuie să funcţioneze alianţa”, a declarat Ghimpu.

Marian Lupu - Sputnik Moldova
Politică
Lupu: PLDM să decidă dacă fac parte din AIE3 sau din Platforma DA

„Sânt tensiuni în legătură cu ceea ce s-a întâmplat pe data de 15, când a fost arestat Filat”, a mai spus liberalul.

Acesta a mai declarat că dacă anterior doar PL cerea demisia Procurorului General, acum acest lucru îl doreşte şi PLDM. „Dar acum deja nu este corect, deoarece a început examinarea furtului miliardului”, a precizat Ghimpu.

Fiind întrebat de jurnalişti dacă va cădea Guvernul Streleţ, Ghimpu a menţionat că se poate pronunţa doar pentru PL, iar despre ceilalţi colegi nu ştie cum vor vota.

Ghimpu a evitat să facă declaraţii tranşante în legătură cu propunerea lui Streleţ de a fi format un grup de lucru, ce va elabora un plan de acţiuni de care s-ar conduce alianţa în continuare în activitatea sa.

Fluxul de știri
0