Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ despre moţiunea de cenzură: voi răspunde cu argumente, cifre, fapte

© privesc.euValeriu Streleţ
Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Valeriu Streleţ se arată pregătit să înfrunte opoziţia, care a înaintat o moţiune de cenzură. Totodată, acesta susţine că discuţiile de la Consiliul alianţei au fost foarte constructive.

CHIŞINĂU, 24 oct – Sputnik. „Am avut o discuţie foarte constructivă, am discutat cum trebuie să acţionăm ca să menţinem alianţa de guvernare dar şi să o eficientizăm”, a declarat premierul Valeriu Streleţ după şedinţa de sâmbătă seara a alianţei.

Acesta a mai spus că s-a discutat şi despre modalităţile cum poate fi consolidată societatea în jurul ideii europene.

Marian Lupu - Sputnik Moldova
Politică
Lupu: PLDM să decidă dacă fac parte din AIE3 sau din Platforma DA

Streleţ s-a referit şi la moţiunea de cenzură. Dânsul a declarat că "fondul moţiunii de cenzură este neîntemeiat, iar acuzaţiile formulate de opoziţie sunt stupide, lipsite de fond şi de temei".

„Le-am spus colegilor din alianţă să aibă încredere că Prim-ministrul nu este o persoană coruptă. Dar ei deja vor decide cum să acţioneze în plen. O să mă pronunţ pe marginea problemelor atacate parţial sau integral. O să aduc probe, cifre, fapte. Dar fracţiunile vor decide cum votează”.

Totodată, Streleţ a anunţat că a propus formarea unui grup de lucru care să elaboreze un plan de acţiuni de care să se conducă în continuare alianţa.

Fluxul de știri
0