Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Peste jumătate de milion de lei, furaţi dintr-un bancomat la Cupcini

© Sputnikpoliţie, drog, reţinere
poliţie, drog, reţinere - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia a fost alertată de paznicul unui cămin din Cupcini, care a comunicat că trei persoane cu cagule pe faţă l-au bătut apoi au furat banii din bancomat.

CHIŞINĂU, 24 oct – Sputnik. Poliţia a reţinut trei tineri care au furat 519 mii de lei dintr-un bancomat în oraşul Cupcini.

Potrivit informaţiei oferite de organele de supraveghere a ordinii publice, în noaptea spre 22 octombrie, paznicul unui cămin din Cupcini a cerut ajutorul poliţiei. Potrivit acestuia, ceva mai devreme, trei răufăcători cu cagule pa faţă pătruns în clădirea pe care o păzea, l-au bătut şi l-au legat, după care au spart bancomatul cu ajutorul unor instrumente speciale, au luat banii care erau acolo şi au părăsit locul faptei.

Poliţia locală a fost alertată imediat. În urma acţiunilor operative, colaboratorii organelor de drept au reuşit să identifice doi suspecţi, unul dintre ei fiind din Otaci, iar altul din satul Parcani. Ambii au antecedente penale.

Pe acest caz a fost intentat un dosar penal. Vinovaţii de comiterea furtului sunt pasibili de pedeapsa cu închisoare, pe un termen de la 8 la 15 ani.

Poliţia continuă investigaţiile pentru a stabili identitatea altor persoane implicate în organizarea furtului.

Fluxul de știri
0