Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Scrisoarea lui Usatîi îl sfidează pe Timofti: ratingul meu este mai mare

© privesc.euAna Ursachi în faţa Parlamentului
Ana Ursachi în faţa Parlamentului - Sputnik Moldova
Abonare
Scrisoarea promisă de avocaţii lui Usatîi a fost citită în faţa Parlamentului. Politicianul acuză purterea de intimidări la adresa sa şi declară că este mai popular decât Timofti.

CHIŞINĂU, 24 oct – Sputnik. Avocatul Ana Ursachi a citit de pe scena din faţa Parlamentului, unde au loc proteste antiguvernamentale, mesajul lui Renato Usatîi. Acesta, printre altele, a ţinut să-i transmită Preşedintelui Nicolae Timofti că are un rating mai mare decât Şeful Statului.

Totodată, Usatîi scrie că este supus unor intimidări pentru a fi determinat să părăsească Republica Moldova. „Nu voi părăsi ţara şi protestele. Timofti abia acum a dat primul semn de viaţă. Dacă procurorii vor cere să fiu arestat, iar asta cred că se va întâmpla, vom înţelege că organele de drept sunt supuse controlului politic”, a scris politicianul.

Vlad Filat Влад Филат Nicolae Timofti Николай Тимофти Marian Lupu Мариан Лупу - Sputnik Moldova
Politică
La protestul de la CNA manifestanţii au cerut demisia lui Timofti

De asemenea, Usatîi le-a transmis un mesaj tuturor celor de la guvernare: „cei de la cârma ţării care au uzurpat puterea în stat să ştie că dacă ies, va fi vesel, iar dacă nu, va fi trist pentru ei. Acuzaţiile la adresa mea sunt stupide. Cetăţenii trebuie să ştie cât de mult se tem de mine cei care m-au acuzat. Ratingul meu e ca al unui preşedinte de ţară, iar al lui Timofti e la fel de mic ca cel al restului bandiţilor de la guvernare”.

Usatîi a mai scris că nu are niciun fel de relaţii de parteneriat cu cei de la guvernare.

 

Fluxul de știri
0