Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin este de acord că vârful crizei din economia FR a trecut

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВладимир Путин
Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul rus, Vladimir Putin, a subliniat că afirmațiile specialiștilor și membrilor Guvernului cu privire la faptul că vârful crizei din economie a trecut, sunt fondate.

CHIŞINĂU, 23 octombrie – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin,  a menționat că nu consideră sancțiunile occidentului  determinante în problemele economice ale FR și este de acord cu cei care consideră că vârful crizei din economia țării a fost deja depășit, informează RIA Novosti.

Президент России Владимир Путин. Архивное фото - Sputnik Moldova
Rusia
Ratingul lui Putin este iarăși la cota maximă, atingând 89,9%

Apreciind efectul sancțiunilor impuse Rusiei de către țările occidentale în legătură cu situația din Ucraina, liderul rus a declarat că nu le consideră a fi determinante în problemele economice ale Federației Ruse. Potrivit lui, factorul cheie a fost căderea prețurilor la produsele energetice.

„Consider fondate acele afirmații ale specialiștilor noștri și membrilor Guvernului, care consideră că vârful crizei a fost depășit și acum trebuie să ne concentrăm atenția asupra factorilor despre care am vorbit”, a spus Putin joi, în discursul său de la a XII-a ședință anuală a Clubului Internațional de Discuții „Valdai”.

Fluxul de știri
0