Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Punctul pe „i” în AIE va fi pus sâmbătă

© Sputnik MoldovaDeclaratii dupa semnarea acordului de constituire a aliantei
Declaratii dupa semnarea acordului de constituire a aliantei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Consiliul AIE – 3 se întruneşte sâmbătă pentru a decide cum vor acţiona deputaţii din coaliţia de guvernare în ziua de 29 octombrie, când în Parlament va fi examinată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Streleţ.

CHIŞINĂU, 23 oct – Sputnik. Sâmbătă, 24 octombrie, Consiliul Alianţei pentru Integrare Europeană – 3 va pune punctul pe „i” în disputele iscate în urma arestării preventive a liderului PLDM, ex-premierului Vladimir Filat.

Premierul liberal-democrat, Valeriu Streleţ, a declarat vineri că nu vrea să comenteze moţiunea de cenzură depusă joi în Parlament de deputaţii PCRM şi PSRM. 

Igor dodon Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Numărătoarea inversă a început: moţiunea de cenzură a fost depusă

„Nu vreau să anticipez ce va fi. Sâmbătă va fi Consiliul Alianţei. Îmi pare rău că deja tradiţional se atacă în absenţă. Sper să aranjăm lucrurile şi deja luni să comunicăm mass-media planurile noastre”, a declarat Streleţ.

Premierul a declarat că vrea să discute cu colegii de alianţă despre propunerile de reformă. „Să nu spunem că acum nu e momentul şi haideţi să facem aceste reforme pe urmă”, a declarat Streleţ.

„Moldova are nevoie de stabilitate în aceste momente critice”, a conchis şeful Executivului.


Fluxul de știri
0