Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Rosselhoznadzor” a dat undă verde importului de carne de la o firmă din Moldova

© Sputnik / Евгения Новоженина / Accesați arhiva multimediaМясоперерабатывающее предприятие
Мясоперерабатывающее предприятие - Sputnik Moldova
Abonare
Conform deciziei „Rosselhoznadzor” din 22 octombrie 2015, se anulează restricțiile temporare la exportul în FR a cărnii congelate de vită și de oaie, a cărnii refrigerate și congelate de cal, a subproduselor și a grăsimii de vită de la întreprinderea „Hanuco” SRL.

CHIȘINĂU, 23 oct — Sputnik. „Rosselhoznadzor" a dat undă verde importului de carne de la o firmă din Moldova. Documentul respectiv a fost publicat pe site-ul oficial al departamentului fitosanitar al FR.

Теленок - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ministru: două companii moldoveneşti exportă carne în Rusia

Conform deciziei „Rosselhoznadzor" din 22 octombrie 2015, se anulează restricțiile temporare impuse la exportul în Federația Rusă a cărnii congelate de vită și de oaie, a cărnii refrigerate și congelate de cal, a subproduselor și a grăsimii de vită de la întreprinderea „Hanuco" SRL (satul Petreni, raionul Drochia).

Restricțiile au fost introduse în octombrie 2014, „în legătură cu depistarea unor încălcări sistemice ale cerințelor sanitar-veterinare și a normelor Uniunii vamale și ale Federației Ruse, care demonstrează lipsa unui control adecvat din partea Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor din Republica Moldova asupra calității cărnii și a produselor din carne".

Fluxul de știri
0