Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon promite o surpriză la şedinţa de joi a Parlamentului

© Sputnik / Мирослав РотарьIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon nu a negat, dar nici nu a conformat faptul că a fost depusă moţiunea de cenzură contra Guvernului condus de Streleţ. "Va fi o supriză", a spus liderul socialiştilor.

CHIŞINĂU, 21 oct – Sputnik. Solicitat de Sputnik, liderul PSRM, Igor Dodon, a evitat să răspundă franc la întrebarea dacă a fost depusă deja în Parlament moţiunea de cenzură privind demiterea Guvernului Streleţ.

„Veţi vedea mâine la ora zece. Va fi o surpriză”, a spus Igor Dodon.

Igor Dodon şi Renato Usatîi - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: zilele Guvernului Streleţ sunt numărate. Depunem moţiunea de cenzură

Anterior, liderul socialiştilor a anunţat că deputaţii din fracţiunea parlamentară PSRM au pregătit o iniţiativă legislativă, care va fi depusă la Parlament îndată ce va fi semnată de cel puţin 26 de deputaţi. Totodată, Dodon a precizat că socialiştii nu pretind să fie ei autorii moţiunii de cenzură.

Pe de altă parte, liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, a declarat că şi fracţiunea PCRM ar fi gata să susţină o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Streleţ.

Fluxul de știri
0