Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PLDM suflă în pânzele Platformei DA

© privesc.euChiril Lucinschi
Chiril Lucinschi - Sputnik Moldova
Abonare
Deputaţii liberal-democraţi nu mai pot tolera faptul că Parlamentul ignorează revendicările Platformei DA. PLDM va insista ca petiţia Platformei DA să fie examinată la prima şedinţă plenară a Parlamentului.

CHIŞINĂU, 21 oct – Sputnik. PLDM cere examinarea în Parlament a petiţiei înaintată de Platforma DA, care a fost susţinută de zeci de mii de protestatari.

Poziţia liberal-democraţilor a fost făcută publică miercuri de deputatul Chiril Lucinschi la un briefing susţinut la sediul PLDM.

Vlad Filat Nicolaie Timofti Влад Филат Николай Тимофти - Sputnik Moldova
Politică
Fiind închis, Filat se află totuşi în serviciul poporului

Luicinschi a subliniat că reprezentanţii PLDM vor propune astăzi la Biroul permanent să fie introdusă pe ordinea de zi a legislativului chestiunea privind examinarea revendicărilor Platformei DA în plenul Parlamentului.

Deputatul Chiril Lucinschi a mai declarat că este inadmisibilă ignorarea revendicărilor maselor de protestatari de către organul legislativ suprem al ţării.

Fluxul de știri
0