Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Biroul permanent ar putea decide azi când va avea loc o altă şedinţă plenară

© Sputnik / Miroslav RotariОпасаясь провокаций со стороны протестующих, власти поручили сотням представителей органов правопорядка окружить здание парламента в Кишиневе.
Опасаясь провокаций со стороны протестующих, власти поручили сотням представителей органов правопорядка окружить здание парламента в Кишиневе. - Sputnik Moldova
Abonare
Azi va avea loc o nouă tentativă de convocare a şedinţei Biroului permanent al Parlamentului. Şedinţa anterioară a fost amânată, fără a fi anunţate motivele.

CHIŞINĂU, 21 oct – Sputnik. Miercuri, Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în şedinţă. Serviciul de presă al instituţiei precizează că aceasta este programată pentru ora 14.00.

Протест Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: şedinţa Biroului permanent amânată, deoarece alianţa nu ştie ce să facă

Joi, 15 octombrie, spicherul Andrian Candu anunţase că Biroul permanent urma să se întrunească vineri, 16 octombrie, adică a doua zi, pentru a stabili agenda de lucru a organului legislativ. Dar şedinţa respectivă nu a mai avut loc. Serviciul de presă al instituţiei anunţase amânarea acesteia.

Este de remarcat faptul că la 15 octombrie Parlamentul a decis să-i ridice imunitatea parlamentară deputatului Vlad Filat, care ulterior a fost reţinut şi arestat.

În contextul acestor evenimente, liderul socialiştilor, Igor Dodon, a declarat atunci pentru Sputnik că şedinţa Biroului permanent al Parlamentului nu a avut loc la data de 16 octombrie din cauza că în alianţă domneşte incertitudinea.

Fluxul de știri
0