Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon: şedinţa Biroului permanent amânată, deoarece alianţa nu ştie ce să facă

© Sputnik / Мирослав РотарьПротест Додон
Протест Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Joi s-a anunţat că Biroul permanent al Parlamentului se va întruni vineri dimineaţa pentru a decide când va fi convocată următoarea şedinţă plenară a Legislativului, dar şedinţă Biroului aşa şi nu a mai avut loc.

CHIŞINĂU, 16 oct – Sputnik. Liderul PSRM, Igor Dodon, admite că şedinţa de vineri dimineaţă a Biroului permanent al Parlamentului nu a avut loc din cauza că cei din alianţă „încă nu ştiu ce să facă”.

Протест Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: foarte curând guvernării îi va fi aplicată "lovitura de graţie"

„Probabil, în actualele circumstanţe ei (liderii alianţei, n.red.) încă nu ştiu ce să facă. De aceea nu a fost convocat vineri dimineaţa Biroul permanent”, a declarat pentru Sputnik liderul socialiştilor.

Ceilalţi membri ai Biroului permanent nu au fost de găsit pentru a oferi detalii despre cauzele amânării şedinţei.

Joi, spicherul Andrian Candu a anunţat că vineri dimineaţa va fi convocat Biroul permanent al Parlamentului pentru a lua decizii privind activitatea de mai departe a Legislativului.

Vineri dimineaţa, serviciul de presă al Parlamentului a difuzat un comunicat în care se spune „că şedinţa Biroul permanent al Parlamentului, planificată pentru astăzi, ora 10.00, a fost amânată”.

Fluxul de știri
0