Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Panicat în timpul zborului, un pasager și-a mușcat vecinul după care a decedat

© Sputnik / Павел Лисицын / Accesați arhiva multimediaСамолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter
Самолет Pilatus PC-12 первого в России авиа-такси Dexter - Sputnik Moldova
Abonare
Incidentul s-a produs pe cursa companiei „Aer Lingus”, Lisabona – Dublin. Victima care a fost mușcată se află sub supravegherea medicilor.

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. Un pasager care zbura pe ruta Lisabona — Dublin, cuprins de panică, l-a mușcat pe cel care stătea alături de el și care încerca să-l calmeze, transmite publicația irlandeză „Irish Independent".

Căpitanul aeronavei care aparține celei mai mari companii de transporturi aeriene irlandeze „Aer Lingus", a cerut permisiunea pentru aterizare de urgență pe aeroportul internațional Cork, iar pasagerul agresiv — un portughez de 24 de ani —, în urma unui acces de panică, și-a pierdut cunoștința.

Avionul a aterizat la ora 17,40 ora locală. Medicii chemați la fața locului au constatat decesul tânărului.

Pasagerul mușcat a fost spitalizat, fiindu-i acordat tot ajutorul necesar.

Colaboratorii poliției de pe aeroportul Cork i-au interogat pe toți pe toți cei 168 de pasageri și pe cei 6 membri ai echipajului în legătură cu cele întâmplate. Investigațiile continuă.

Fluxul de știri
0