Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bătrîncea: AIE nu mai există, vrem anticipate. Replica lui Sîrbu

© Sputnik / Мирослав РотарьУчастники демонстрации возвращаются в параточный городок у парламента и Минсельхоза.
Участники демонстрации возвращаются в параточный городок у парламента и Минсельхоза. - Sputnik Moldova
Abonare
În timp ce exponenţii opoziţiei anunţă funeraliile AIE3 şi cer alegeri anticipate, cei ai majorităţii parlamentare declară că alianţa trebuie să supravieţuiască şi să nu se ajungă la anticipate.

CHIŞINĂU, 19 oct – Sputnik. AIE nu mai există. Vor urma şi alte puneri sub învinuire a altor membri ai PLDM, s-a arătat convins deputatul socialist, Vlad Bătrîncea, luni la o dezbatere publică despre situaţia social-politică din ţară.

Protest - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Conducerea MAI a avut o întrevedere cu organizatorii protestelor

Mai mult, deputatul Vlad Bătrîncea a spus că ar dori să vadă şi alţi factori de decizie traşi la răspundere pentru abuzurile comise.

De asemenea, Bătrîncea a reiterat poziţia PSRM, susţinând că „ar fi bine să avem cât mai curând alegeri anticipate, pentru ca oamenii să poată să judece în cadrul scrutinului partidele politice”.

Pe de altă parte, deputatul democrat Sergiu Sîrbu a ţinut să-l asigure pe deputatul socialist că „la sigur nu vom avea alegeri anticipate. Vom avea alegeri ordinare peste 3 ani”.

Fluxul de știri
0