Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

MEC sare în ajutorul antreprenorilor cu ”Zilele businessului regional”

© mec.gov.mdStephane Bride, Стефан Бриде
Stephane Bride, Стефан Бриде - Sputnik Moldova
Abonare
Înţelegând perioada dificilă prin care trece la ora actuală mediul de afaceri din ţara noastră, Ministrul Economiei a decis să ajute antreprenorii, lansând o campanie pentru antreprenoriatul regional.

CHIŞINĂU, 19 oct – Sputnik. A fost lansată campania ”Zilele businessului regional”. Despre aceasta anunţă Ministerul Economiei (MEC), menţionând că acţiunea va cuprinde o serie de evenimente publice în perioada 20 octombrie-16 noiembrie 2015, pe platforma incubatoarelor de afaceri din oraşele Soroca, Ștefan Vodă, Leova, Rezina, Sângerei, Nisporeni, Dubăsari, Cimișlia și Ceadâr-Lunga.

министерство экономики ministerul economiei - Sputnik Moldova
Ministerul Economiei a rezolvat problema unui ZEL

„Scopul campaniei este de a consolida dialogul public cu mediul de afaceri din regiuni și APL-uri pentru identificarea nevoilor acestora în actualul context socio-economic și elabora măsurile de ameliorare. Totodată, primarii și antreprenorii vor fi informați cu privire la oportunitățile și instrumentele pentru dezvoltarea afacerilor existente, oferită consultanță privind accesarea fondurilor externe”, notează serviciul de presă al Ministerului Economiei.

„Deoarece suntem conștienți de actualul context socio-economic, ne-am propus să le fim alături, să-i încurajăm și să-i susținem cu tot ce putem. Recunosc că e greu să-ți dezvolți o afacere acum, însă nu imposibil. Misiunea noastră acum este aceea de a restabili încrederea antreprenorilor, de a-i încuraja și a le întinde o mână de ajutor ”, a spus la evenimentul de lansare a campaniei  ministrul Economiei, Stephane Bride.

Fluxul de știri
0