Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Miting la București de susținere a acțiunilor Rusiei în Siria

© RIA Novosti / Василий ПотенгаМитинг в поддержку действий РФ в Сирии в Бухаресте
Митинг в поддержку действий РФ в Сирии в Бухаресте - Sputnik Moldova
Abonare
Acțiunea a fost organizată de Liga Arabilor Sirieni în România și Uniunea Studenţilor Sirieni în România. La evenimentul care s-a desfășurat în fața Ambasadei Rusiei la București au participat câteva zeci de persoane.

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. Duminică, în fața Ambasadei Rusiei la Bucureşti, a avut loc un miting în susținerea acțiunilor FR în Siria, transmite Sputnik, cu referire la RIA Novosti.

Potrivit organizatorilor — Liga Arabilor Sirieni în România și Uniunea Studenților Sirieni în România — mitingul s-a desfășurat în „semn de recunoștință pentru sprijinul adus de Rusia în lupta împotriva terorismului".

Ситуация в Сирии - Sputnik Moldova
Parlamentar bulgar: FR salvează Europa prin acțiunile sale în Siria

La eveniment au participat câteva zeci de persoane, a comunicat prin telefon pentru RIA Novosti Vasii Potenga, atașatul de presă al Ambasadei Rusiei la București.

„Organizatorii au spus că scopul lor nu a fost să adune multă lume. Principalul, afirmă ei, a fost să exprime recunoștința și susținere", a relatat Potenga.

Printre participanții la acțiune s-au numărat reprezentanții Comunității Siriene din România şi ai organizațiilor oficiale ale acesteia: Liga Arabilor Sirieni, Asociaţia Medicilor Sirieni, Uniunea Studenţilor Sirieni, Școala Siriană Tishreen, Camera de Comerţ Siriano-Română, Asociaţia Oamenilor Sirieni de Afaceri.

Cu această ocazie, Ambasadei Rusiei i-a fost înmânată o notă de mulțumire în numele participanţilor la miting.

Fluxul de știri
0