Parlamentar bulgar: FR salvează Europa prin acțiunile sale în Siria

© Sputnik / Андрей Стенин / Accesați arhiva multimediaСитуация в Сирии
Ситуация в Сирии - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul partidului bulgar de opoziție „Ataka”, Volen Siderov, a promis să pună în discuție, în Parlamentul țării, problema susținerii inițiativei Rusiei privind crearea unei coaliții largi de luptă cu terorismul.

CHIŞINĂU, 1 oct – Sputnik. Federația Rusă salvează Europa prin acțiunile sale împotriva islamiștilor, a declarat în faţa jurnaliştilor liderul partidului bulgar de opoziție „Ataka”, Volen Siderov, la Forul Parlamentar Internațional de la Moscova.

Ситуация в Сирии - Sputnik Moldova
Rusia
Kremlinul precizează că sarcina FAA ale FR în Siria este lupta cu terorismul

„Practic, Rusia va salva Europa prin acțiunile sale împotriva islamiștilor. Europa se află în pericol din cauza valului de imigranți. Este și un pericol mare pentru Bulgaria, întrucât suntem un stat nu prea mare și nu suntem protejați suficient. Aceasta este opinia partidului meu” – a spus politicianul.

Parlamentarul consideră deosebit de actuală idee Moscovei de a crea o coaliție largă pentru lupta cu teroriștii din Siria și Irak. „Voi pune în discuție în Parlamentul Bulgariei subiectul privind inițiativa Rusiei de a crea o coaliție largă pentru lupta cu terorismul”, a precizat Siderov.

Fluxul de știri
0