Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pistrinciuc vrea lustraţie

© www.fb.com/pistrinciuc.vadimVadim Pistrinciuc
Vadim Pistrinciuc - Sputnik Moldova
Abonare
În opinia vicepreşedintelui PLDM, Vadim Pistrinciuc, nu este suficientă adoptarea de legi pentru reformarea justiţiei. Este nevoie, potrivit lui, de o lustraţie în justiţie.

CHIŞINĂU, 16 oct – Sputnik. Vicepreşedintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, a declarat vineri că Republica Moldova are nevoie de lustraţie în justiţie.

Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Politică
Streleţ avertizează: PLDM va acţiona în maniera mâinilor dezlegate

Comentând starea de lucruri din justiţie, inclusiv în contextul reţinerii lui Vlad Filat într-un dosar de corupţie, vicepreşedintele PLDM, Vadim Pistinciuc, a afirmat că în ţara noastră urmează să fie duse până la capăt reformele în acest domeniu, dar, în opinia lui, este nevoie şi de lustraţie în sistemul moldovenesc de justiţie.

Acesta a mai subliniat că anterior PLDM „a accept unele concesii. Acum vom fi foarte vocali”.

Politicianul a mai ţinut să menţioneze că liberal-democraţii nu vor mai avea încrederea de altă dată în unii dintre partenerii de coaliţie. Asta deoarece „seara ne înţelegem şi discutăm una – despre reforme – şi a doua zi se face alta (ridicarea imunităţii parlamentare lui Vlad Filat, n.red.)”.

Fluxul de știri
0