Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon: foarte curând guvernării îi va fi aplicată "lovitura de graţie"

© Sputnik / Мирослав РотарьПротест Додон
Протест Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul socialiştilor, Igor Dodon, a avertizat actuala guvernare cu "lovitura de graţie". Acesta a mai anunţat că mai multe străzi vor fi blocate sâmbătă de protestatari.

CHIŞINĂU, 9 oct – Sputnik. La 10 octombrie mai multe străzi din Chişinău vor fi blocate de protestatari, după care, la 15 octombrie, guvernării îi va fi aplicată lovitura de graţie. Avertismentul a fost lansat de liderul socialiştilor, Igor Dodon.

Preşedintele PSRM a mai spus că blocarea străzilor va dura cel mult o jumătate de oră, după care traficul va fi reluat.

Усатый и Додон на митинге - Sputnik Moldova
Politică
Dodon şi Usatîi spun că le mai acordă o şansă guvernanţilor

„Nu voi spune, unde anume va fi blocat traficul, pentru că imediat într-acolo vor sosi „Ţestoasele-ninja”, a spus Dodon, citat de serviciul de presă al PSRM.

Dânsul a mai menţionat că „protestatarii aduc scuze anticipat conducătorilor auto pentru incovenienţele create”.

Igor Dodon a mai declarat că „la 15 octombrie, guvernării îi va fi aplicată lovitura de graţie”.

„În ziua desfăşurării şedinţei Parlamentului Republicii Moldova zeci de mii de protestatari vor încercui sediul organului legislativ al ţării, blocând toate intrările şi ieşirile”, a mai spus Dodon, menţionând şi faptul că „în această zi, în incinta Parlamentului RM se vor afla nu doar deputaţi, ci şi prim-ministrul şi preşedintele ţării”.

„Cetăţenii nu vor lăsa pe nimeni să iasă din clădire, până nu vor fi satisfăcute revendicările lor. „Intră toţi, nu iese nimeni”, a declarat Dodon.

 

Fluxul de știri
0