Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Funcționarii europeni atenţionează iarăşi Moldova privind lupta cu corupția

© фото правительства МолдовыВалерий Стрелец и Йоханнес Хан
Валерий Стрелец и Йоханнес Хан - Sputnik Moldova
Abonare
Comisarul european pe probleme de extindere și politici de bună vecinătate Johannes Hahn i-a primit la Bruxelles pe premierul Moldovei Valeriu Streleț și pe ministrul afacerilor externe, Natalia Gherman.

 

CHIȘINĂU, 13 oct – Sputnik. Prim-ministrul Valeriu Streleț și ministrul afacerilor externe și integrării europene, Natalia Gherman, s-au întâlnit la Bruxelles cu membrul Comisiei Europene pe probleme de extindere și politici de bună vecinătate, Johannes Hahn, cu care au discutat un șir de probleme.

Valeriu Streleţ şi Donald Tusk, întrevedere la Bruxelles - Sputnik Moldova
Politică
Streleţ i-a spus lui Tusk că Moldova nu a renunţat la parcursul european

Potrivit serviciului de presă al guvernului, discuţiile s-au axat din nou de necesitatea luptei cu corupția și implementarea reformelor în domeniul justiției. Funcționarul european a atenţionat în repetate rânduri Moldova în privinţa necesităţii respectării acestor cerințe, după semnarea Acordului de asociere cu UE.

În cadrul întrevederii, părțile au abordat şi chestiunea privind situația din sectorul bancar al Moldovei, reluarea colaborării cu FMI și procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

 

Fluxul de știri
0