Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Streleţ i-a spus lui Tusk că Moldova nu a renunţat la parcursul european

© gov.mdValeriu Streleţ şi Donald Tusk, întrevedere la Bruxelles
Valeriu Streleţ şi Donald Tusk, întrevedere la Bruxelles - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul vizitei sale la Bruxelles, premierul moldovean Valeriu Streleţ a avut o serie de întrevederi cu oficiali europeni. Şeful executivului de la Chişinău s-a întâlnit şi cu Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

CHIŞINĂU, 13 oct – Sputnik. Premierul Valeriu Streleț s-a întâlnit luni la Bruxelles cu Președintele Consiliului European, Donald Tusk, căruia i-a dat asigurări că ţara noastră rămâne fidelă obiectivului de integrare europeană.

Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Politică
Valeriu Streleț pleacă la Bruxelles

Mai mult, Streleţ a afirmat că Guvernul pe care îl conduce a întreprins pași concreți pentru punerea în practică a acestui obiectiv.

Alte subiecte abordate de cei doi oficiali au fost situaţia politică, socială şi economică din Republica Moldova, inclusiv relaţiile cu Fondul Monetar Internaţional, precum şi securitatea regională, dar şi evoluţiile în procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

Fluxul de știri
0