Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Valeriu Streleț pleacă la Bruxelles

© Sputnik / Мирослав РотарьValeriu Streleţ
Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Valeriu Streleț, va merge la Bruxelles pentru a se întâlni cu președintele Consiliului European, Donald Tusk și cu alți oficiali de rang înalt.

CHIŞINĂU, 10 oct – Sputnik. O delegație a Republicii Moldova, condusă de prim-ministrul Valeriu Streleț, se va afla la 12 octombrie la Bruxelles, unde urmează să participe la un șir de întrevederi cu oficiali de rang înalt din structurile Uniunii Europene, transmite serviciul de presă al Guvernului.

МПА СНГ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldova va fi reprezentată la Consiliul şefilor de stat CSI de premierul Streleţ

Șeful Executivului de la Chișinău va avea o discuție cu președintele Consiliului European, Donald Tusk. Delegația Republicii Moldova, din care face parte și vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe, Natalia Gherman, va avea întrevederi cu vicepreședinții Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis și Maroš Šefčovič.

În cadrul întrevederilor, părțile urmează să semneze Memorandumul de Înțelegere privind includerea țării noastre în Grupul de lucru de nivel înalt pentru interconectarea conductelor de gaz în Europa Centrală și de Sud-Est

 

 

Fluxul de știri
0