Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PLDM despre incidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică: o provocare

© Sputnik / Captură privesc.euVlad Filat
Vlad Filat - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al PLDM a difuzat un comunicat prin care a condamnat vărsarea de deşeuri dintr-o autospecială în faţa sediului formaţiunii în noaptea de sâmbătă spre duminică.

CHIŞINĂU, 12 oct – Sputnik. PLDM a calificat drept provocare incidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică ce s-a produs la sediul central al formaţiunii politice.

Într-un comunicat difuzat de serviciul de presă al PLDM se spune că „imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM demonstrează clar că este vorba despre o provocare”.

Усатый Телемост - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Usatîi: încă un deputat va pleca din PLDM

În continuare în comunicat se menţionează că „este regretabil faptul că unii au coborât atât de jos. Este un exemplu că unii au încetat sa pună mintea în mişcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului. Faptul că aceste provocări sunt mediatizate cu insistenţă de Usatâi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală”.

„Îi atenţionăm că suntem suficienţi şi motivaţi de a nu le permite să transforme ţara în mizerie şi poligon al violenţelor.  Astăzi ne-am convins că faptele vorbesc de la sine şi demonstrează care este faţa lor adevărată”, se mai spune în comunicatul PLDM.

 

Fluxul de știri
0