Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chişinăuienii au dezaprobat blocarea circulaţiei de către protestatari

© Sputnik / Rodion ProcaAmbuteiaj, transport, транспорт, пробки
Ambuteiaj, transport, транспорт, пробки - Sputnik Moldova
Abonare
În dimineaţa zilei de luni, când protestatarii din faţa Parlamentului au blocat câteva artere principale din centrul capitalei, corespondentul Sputnik Moldova a discutat cu mai mulţi locuitori ai Chişinăului despre atitudinea lor faţă de ceea ce se întâmplă în oraş.

CHIŞINĂU, 12 oct – Sputnik. Blocarea mai multor străzi din Chişinău de către protestatarii PSRM şi ai „Partidului Nostru” a trezit mai multă nemulţumire, decât aprobare. Corespondentul Sputnik Moldova a discutat în dimineaţa zilei de luni cu mai mulţi locuitori ai capitalei, pe care i-a întâlnit în trafic.

В Кишиневе появился еще один палаточный городок - Sputnik Moldova
Politică
Protestatarii au blocat circulația transportului în Chișinău

Prima discuţie a fost cu un grup de studenţi. Aceştia s-au arătat profund indignaţi. „Noi şi aşa urcăm cu greu în transportul public dimineaţa. Se întâmplă uneori să pierdem mai multe troleibuze şi microbuze. Iar azi, plus la toate, am stat în ambuteiaj cam o oră. La prima pereche nu reuşim să ajungem. Probabil şi pe a doua o vom rata”, a spus unul dintre ei.

Pe de altă parte, o bătrânică a afirmat că este dispusă să aştepte pe scaun în troleibuz, doar ca protestatarii să dea jos guvernanţii „care au adus ţara la un adevărat dezastru”.

„Dar la noi nu au putut să se gândească? Cum s-ar simţi ei dacă ar sta mai mult de o oră blocaţi în trafic? O să ajung la serviciu cu întârziere şi din cauza asta s-ar putea să am probleme. Deloc nu susţin această acţiune”, a declarat un conducător auto.

Un alt locuitor al capitalei a menţionat că „dacă îi simpatizam pentru faptul că sunt contra actualei guvernări, acum nu mai am nicio simpatie faţă de ei. Aşa înţeleg ei să se îngrijească de bunăstarea din oraş?”, s-a arătat indignat un tânăr care întârzia la serviciu.

Fluxul de știri
0