Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Protestatarii au blocat circulația transportului în Chișinău

Abonare
Luni, activiștii ”Partidului nostru” au parcat câteva sute de automobile pe partea carosabilă a bulevardului Ștefan cel Mare şi Sfânt, în preajma orășelului de corturi, blocând astfel circulaţia pe principala arteră a capitalei.

CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Participanții la protestul din Chișinău au blocat luni dimineața circulația în centrul orașului, transmite Sputnik Moldova.

Din 27 septembrie, opoziția – Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon, și ”Partidul nostru” Renato Usatîi — organizează acțiuni de protest în Moldova. Forțele de stânga cer demisia a conducerii țării, inclusiv a prim-ministrului Valeriu Streleț și a președintelui Nicolae Timofti, dar şi a altor funcţionari de stat.

Протесты организованы двумя оппозиционными политформированиями - Партией социалистов и Нашей партией. - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: opoziţia pregăteşte noi surprize pentru autorităţi

Activiștii ”Partidului nostru” au parcat luni câteva sute de automobile pe partea carosabilă a bulevardului Ștefan cel Mare şi sfânt, alături de orășelul corturilor.

Teritoriul ocupat de protestatari este înconjurat de polițiști, care redirecționează transportul pe alte artere.

Bulevardul Ștefan cel Mare este blocat. Toată Moldova așteaptă demisia lui Timofti!”, a scris Usatîi pe FB.

În prezent, circulația transportului în centrul Chișinăului se normalizează, dar la intersecția dintre Parlament și clădirea președinției se află un vehicul de mare tonaj care a blocat circulația anume pe acest segment al bulevardului.

Participanții la protest au declarat că sunt gata să meargă până la capăt și să obțină demisia conducerii țării.

 

Fluxul de știri
0