Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Stadionul „Zimbru” ar putea fi lipsit de dreptul de a mai găzdui meciuri

© Sputnik / Мирослав Ротарьфутбол
футбол - Sputnik Moldova
Abonare
Stadionul „Zimbru” din Chișinău ar putea să-și piardă dreptul de a mai găzdui meciuri, după partida Moldova-Rusia care a fost jucată pe 9 octombrie.

CHIȘINĂU, 10 oct – Sputnik. Suporterii moldoveni care se aflau în tribunele stadionului „Zimbru” au scandat lozinci împotriva președintelui rus Vladimir Putin, iar comportamentul agresiv al acestora ar putea servi drept motiv pentru a lipsi stadionul „Zimbru” de dreptul de a mai găzdui meciuri, a declarat pentru jurnalişti secretarul de presă al Federației de Fotbal a Moldovei, Victor Daghi. El a precizat că „Federația nu exclude că ar putea amenda administrația stadionului „Zimbru” și chiar descalifica stadionul”.

Selecționata Moldovei speră la un rezultat bun în meciul cu Rusia - Sputnik Moldova
Video
Selecționata Moldovei speră la un rezultat bun în meciul cu Rusia

Ministrul Sportului din Federația Rusă, Vitalii Mutko, a declarat pentru RIA Novosti că „dacă în raportul UEFA nu se va menționa nimic despre comportamentul suporterilor moldoveni, atunci Uniunea de Fotbal din Rusia va atrage atenția organizațiilor internaționale asupra comportamentului celor din tribune”.

Naționala de fotbal a Moldovei a pierdut meciul cu Rusia din preliminariile Campionatului European. Tricolorii au fost învinși în partida jucată pe stadionul Zimbru din Capitală cu scorul de 2-1.

După nouă partide disputate în preliminarii, selecționata noastră a acumulat doar după puncte și nu mai poate evita ultimul loc în grupa G. Naționala Moldovei va juca ultimul meci din preliminariile EURO-2016 cu Suedia, în deplasare.

Fluxul de știri
0