Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Selecționata Moldovei speră la un rezultat bun în meciul cu Rusia

Abonare
Meciul din preliminariile campionatului Europei la fotbal 2016 dintre Moldova și Rusia va avea loc la 9 octombrie, pe stadionul republican ”Zimbru” și va începe la 21.45.
Orice rezultat, în afară de înfrângere, va fi unul pozitiv pentru selecționata Moldovei în jocul împotriva Rusiei, pentru calificarea în campionatul Europei, a declarat joi antrenorul principal al echipei moldovenești, Ștefan Stoica.

”Este un joc foarte important, deoarece noi avem puține puncte. Trebuie să demonstrăm că Moldova poate juca fotbal. Rusia este o țară mare și antrenorul are de unde alege jucători care evoluează în cluburi europene, la campionatele lumii și Europei. Noi vom încerca să aliniem tânăra noastră echipă”, a spus Stoica.

Antrenorul echipei moldovenești este îngrijorat de faptul că toți trei căpitanii echipei naționale sau sunt traumatizați, sau decalificați din cauza cartonașelor pe care le-au acumulat. El a spus că nu s-a hotărât definitiv cine va sta în fruntea echipei, dar cel mai probabil, acesta va fi fundașul de la ”Kubani”, Krasnodar, Igor Armaș.

În prezent, echipa Moldovei ocupă în grupul ”G” ultimul loc, acumulând doar două puncte din opt meciuri. Selecționata Rusiei se află pe locul doi (14 puncte), fiind devansată doar de Austria (22 puncte).
Fluxul de știri
0