Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Şedinţa Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă va fi acompaniată de proteste

© Sputnik / Мирослав Ротарьпротест у минсельхоза protest la ministerul agriculturii
протест у минсельхоза protest la ministerul agriculturii - Sputnik Moldova
Abonare
PSRM și ”Partidul Nostru” intenționează să organizeze un miting de protest la data de 15 octombrie în fața Parlamentului.

 

CHIȘINĂU, 9 oct – Sputnik. Opoziția de stânga planifică să organizeze la 15 octombrie, când Parlamentul se întruneşte în prima şedinţă plenară din sesiunea de toamnă-iarnă, un miting de protest.

Протест Додон Усатый - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Renato Usatîi: protestatarii ar putea „intra în clădirea Parlamentului”

În ordinea de zi a primei ședințe plenare a Parlamentului a fost inclusă prezentarea raportului Prim-ministrului Republicii Moldova, Valeriu Streleț, cu privirea la situația social-economică din țară. Parlamentarii vor asculta şi rapoarte privind situația din domeniul energetic, din sectorul financiar-bancar, dar și cum au decurs alegerile parlamentare și locale în ţară.

La 15 octombrie sarcina protestatarilor este de a organiza un miting în masă și de a înconjura clădirea parlamentului. ”Intră toți și nu iese nimeni, până când noi nu vom lua o decizie”, a declarat Igor Dodon.

 

Fluxul de știri
0