Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Lupta contra corupţiei ia amploare în discuţii "pe platformă parlamentară"

© Sputnik / Rodion ProcaBani mită corupţie
Bani mită corupţie - Sputnik Moldova
Abonare
Grupul de lucru, ce urmează să reformeze şi să relanseze sistemul moldovenesc de luptă contra fenomenuljui corupţiei, şi-a stabilit data primei şedinţe. Acesta a fost creat chiar la iniţiativa Preşedintelui Parlamentului.

CHIŞINĂU, 8 oct – Sputnik. Grupul de lucru pentru reformarea şi relansarea sistemului anticorupţie, format la iniţiativa spicherului moldovean, Andrian Candu, se pune pe treabă. Serviciul de presă al Parlamentului a anunţat printr-un comunicat că respectiva structură se va întruni vineri în prima şedinţă.

Coruptuie - Sputnik Moldova
Republica Moldova
S-a zis cu corupţia. Candu a creat un grup de lucru

Potrivit sursei, vineri la ora 09.00, Grupul de lucru cu privire la reformarea şi relansarea sistemului anticorupţie, format pe platforma parlamentară, se va întruni în prima ședință.

În comunicat se mai precizează că la eveniment vor participa Președintele Parlamentului Andrian Candu, Prim-ministrul Valeriu Streleț, membri ai Legislativului și cabinetului de miniștri, conducerea instituțiilor specializate în lupta directă cu corupția, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în Republica Moldova și organizațiilor internaționale.

Şedinţa va avea loc la Palatul Republicii.

Fluxul de știri
0