Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Miting de protest în timpul şedinţelor comisiilor parlamentare de profil

© PSRMIon Ceban, PSRM, protest
Ion Ceban, PSRM, protest - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Socialiştilor şi "Partidul Nostru" au chemat oamenii la un protest în timp ce deputaţii s-au întrunit în şedinţele comisiilor parlamentare de profil.

CHIŞINĂU, 7 oct – Sputnik. Miercuri, PSRM şi „Partidul Nostru” au organizat un miting de protest în faţa sediului Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, unde s-au întrunit în şedinţe comisiile parlamentare de profil. Organizatorii au anunţat că au format „coridorul ruşinii” pentru reprezentanţii puterii, care urmau să intre în edificiu.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Surpriză! Igor Dodon a venit la protestele Platformei DA

„Astăzi, am luat cu noi 101 mape – pentru fiecare deputat. În fiecare dintre acestea se află proiectele de hotărâri, care astăzi ar trebuie să fie incluse de deputaţi pe agenda de lucru. Acestea, şi nu altele. Este vorba despre demiterea din funcţii a şefilor instituţiilor publice: Procuratura Generală, ANRE, CEC, CNA, CNI. Tot aici este inclus şi proiectul privind moţiunea de cenzură împotriva Guvernul Streleţ şi noi cerem ca acesta să fie semnat de fiecare deputat. Tot în aceste mape este şi proiectul privind iniţierea procedurii de demisie a preşedintelui RM. Nimic altceva, ce nu ţine de interesele populaţiei, cu excepţia, poate, a chestiunilor ce vizează pensiile şi salariile. Organul legislativ trebuie să fie dizolvat cât mai repede, după care să fie declarate alegeri anticipate”, a spus deputatul PSRM, Ion Ceban.

Fluxul de știri
0