Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Surpriză! Igor Dodon a venit la protestele Platformei DA

© Sputnik / Evghenii PanasencoIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Spre marea surprindere a susţinătorilor Platformei DA, care au încercat să intre duminică în Parlament, în faţa lor a ieşit liderul socialiştilor, Igor Dodon. Acesta a anunţat că fracţiunea PSRM a răspuns la apelul manifestanţilor, care au cerut ca Parlamentul, Guvernul şi Preşedintele să fie duminică la serviciu.

CHIŞINĂU, 4 oct – Sputnik. Preşedintele fracţiunii parlamentare PSRM, Igor Dodon, însoţit de alţi colegi ai săi, au ieşit duminică în faţa protestatarilor care au încercat să intre în clădirea Parlamentului. Unii dintre manifestanţi s-au arătat foarte nemulţumiţi de prezenta socialiştilor.

Додон Усатый телемост - Sputnik Moldova
Politică
Usatîi şi Dodon vor dezvălui sâmbătă planul „B”

„Fracţiunea PSRM este la Parlament, aşa cum au solicitat susţinătorii Platformei DA. Eu i-am sunat personal pe conducătorii celorlalte fracţiuni parlamentare. Le-am propus să organizăm o şedinţă extraordinară a Parlamentului. Cei mai mulţi dintre ei mi-au spus că au o altă agendă. Eu sunt de părere că noi toţi trebuie să avem o agendă unică, pentru că aşa cere de la noi poporul. Nu contează că cineva protestează aici, iar alţii, dincolo. O să mai ies din oră în oră pentru a vă spune ce se mai întâmplă în Parlament”, a declarat Igor Dodon pentru jurnaliştii care au întrebat de ce în faţa participanţilor la protestele Platformei DA au ieşit deputaţii socialişti.

Liderul PSRM a mai ţinut să sublinieze că toate eforturile îndreptate spre alungarea oligarhilor de la putere trebuie să fie susţinute, acesta fiind, în opinia lui, la ora actuală, scopul principal.

Fluxul de știri
0