Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul, Guvernul şi Preşedintele, îndemnaţi să lucreze pe 4 octombrie

© Sputnik / Мирослав РотарьНад площадью звучит привычный, словно читают мантру, поток обвинений в адрес власти, олигархов и ряда партий.
Над площадью звучит привычный, словно читают мантру, поток обвинений в адрес власти, олигархов и ряда партий. - Sputnik Moldova
Abonare
Liderii Platformei DA au cerut ca deputaţii, membrii Guvernului şi Preşedintele să fie la serviciu la data de 4 octombrie, atunci când va fi organiza un nou miting antiguvernamental de amploare.

CHIŞINĂU, 1 oct — Sputnik. Liderii Platformei DA i-au îndemnat pe deputaţi, pe membrii cabinetului de miniştri şi pe Şeful Statului să fie la serviciu la data de 4 octombrie, când va fi organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale un nou miting de protest antiguvernamental.

Protest la CNA - Sputnik Moldova
Politică
Platforma DA va decide la 4 octombrie dacă mai continuă protestele

Mai mult, ei le-au adresat deputaţilor un apel ca aceştia să se convoace în sesiune extraordinară până duminică, în legătură cu faptul că „situaţia din ţara este de zece ori mai critică decât este prezentată în estimările oficiale”.

„Vom trimite câte o scrisoare recomandată către Preşedinte, Parlament şi Guvern. Le vom spune că poporul vrea ca ei să fie pe loc duminică. Vom face apel către toate segmentele sociale, pentru ca la 4 octombrie să fie aici, cu noi”, a spus unul dintre liderii Platformei DA, Vasile Năstase.

Fluxul de știri
0