Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Platforma DA va decide la 4 octombrie dacă mai continuă protestele

© Sputnik / Мирослав РотарьProtest la CNA
Protest la CNA - Sputnik Moldova
Abonare
Unii lideri ai Platformei DA susţin că oamenii îi întreabă cât vor mai dura protestele. "Vom decide pe 4 octombrie curent", răspund organizatorii.

CHIŞINĂU, 24 sept – Sputnik. Liderii Platformei DA au anunţat că la 4 octombrie curent va fi convocată o nouă Mare Adunare Naţională, la care se va decide cât vor mai dura protestele.

Палаточный городок в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chirtoacă vrea să facă frigărui printre corturile protestatarilor?

Declaraţii în acest sens au făcut joi unii dintre liderii Platformei DA, Vasile Năstase, Chiril Moţpan şi Stanislav Pavlovschi.

„La 4 octombrie poate fi bătălia finală în lupta cu corupţie şi cu actuala guvernare”, a spus un alt exponent al Platformei DA, generalul în rezervă Anatol Gamurari.

La rândul său, Stanislav Pavlovschi a declarat că din informaţiile de care dispune, guvernarea ar pregăti noi demiteri şi la nivel înalt, iar acestea ar fi rezultatul presiunilor exercitate de protestatarii din centrul Chişinăului asupra actualei guvernări. Pavlovschi susţine că actuala putere politică va organiza în următoarele zile alte demiteri sau "demisii benevole", pentru a potoli astfel spiritul protestatar din societate.

Fluxul de știri
0