Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul precizează că sarcina FAA ale FR în Siria este lupta cu terorismul

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaСитуация в Сирии
Ситуация в Сирии - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit secretarului de presă al președintelui Putin, Rusia va susține puterea legitimă din Siria în lupta cu terorismul. Nu s-a concretizat când vor începe raidurile aeriene.

 

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik.  Sarcina principală a Forţelor Armate Aeriene ale Rusiei în Siria este lupta cu terorismul și susținerea în aceste condiții a autorităților legitime ale țării, le-a comunicat jurnaliștilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui.

”Sarcina principală este lupta cu terorismul și susținerea puterii legitime din Siria în lupta cu terorismul și extremismul”, a afirmat Peskov, răspunzând la întrebarea dacă Rusia poate garanta că atacurile FAA ale FR vor fi îndreptate doar asupra poziţiilor ”Statului Islamic”.

Ultima dată, în martie 2014, Consiliul Federației a acceptat în unanimitate adresarea președintelui cu privire la utilizarea Forțelor Militare ale FR pe teritoriul Ucrainei (Republica Autonomă Crimeea), până la normalizarea situației social-politice în această țară.

 

 

Fluxul de știri
0