Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ședința de judecată privind Banca de Economii a fost amânată din nou

© Sputnik / Maksim BogodvidMłotek sędziowski
Młotek sędziowski - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul șef al Consiliului de administrare al BEM, Grigore Gacichevici, și fostul șef al Direcției securitate economică, Leonid Belibov, au fost spitalizați.

 

CHIȘINĂU, 29 sept – Sputnik. Ședința de judecată pe cazul încălcărilor comise în procesul de creditare la Banca de Economii SA (BEM) a fost amânată din nou. Decizia respectivă a fost luată luni de judecătoria sectorului Buiucani.

Денежные купюры - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vinovaţii de acordarea creditelor neperformante la BEM, pe banca acuzaţilor

Avocații au comunicat că fostul șef al Consiliului de administrare al BEM, Grigore Gacichevici, și fostul șef al Direcției securitate economică, Leonid Belibov, au fost spitalizați. Următoarea ședință este programată pentru 20 octombrie.

”Avocații au prezentat certificatele medicale care confirmă internarea. Noi von examina aceste documente”, a precizat procurorul care a asistat la ședință.

Potrivit informației Centrului Național Anticorupție, organele de anchetă au transmis în judecată optsprezece dosare legate de încălcările comise în procesul de creditare la Banca de economii, iar 12 dosare sunt în proces de examinare.

 

Fluxul de știri
0