Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu: sunt gata să-mi dau demisia cât mai repede posibil

© privesc.euAndrian Candu şi Valeriu Streleţ
Andrian Candu şi Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Parlamentului este gata să-şi dea demisia dacă aceasta va contribui la dezvoltarea ţării.

CHIŞINĂU, 28 sept – Sputnik. Dacă demisia mea stă ca o barieră în calea dezvoltării ţării, sunt gata să-mi dau demisia cât mai repede posibil, a declarat luni preşedintele Parlamentului, Adrian Candu, ca reacţie la solicitarea protestului de duminică organizat de PSRM şi Partidul Nostru. 

Nicolae Timofti l-a desemnat pe Valeriu Streleţ candidat la funcţia de Prim-ministru - Sputnik Moldova
Politică
Timofti a reacţionat: nu vreau să demisionez

„Nu e nimic nou.  Dar viaţa din ultimul timp în Moldova arată imperfecţiunea dezvoltării politicului”, a declarat Candu. 

Acesta a menţionat că nu întotdeauna alegerile anticipate ar putea să facă mai bună viaţa în Moldova şi i-a amintit lui Igor Dodon că rezultatele alegerilor locale generale din vara au arătat adevărata încredere a populaţiei în PSRM.

Participanţii la mitingul antiguvernamental de la Chişinău, organizat de Partidul Socialiştilor şi Partidul Nostru, au adoptat o rezoluţie şi au acordat un vot de neîncredere conducerii ţării. Manifestanţii care şi-au instalat corturile în faţa sediului Parlamentului au solicitat demisia mai multor conducători ai ţării, printre care şi a preşedintelui Parlamentului

Fluxul de știri
0