Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Peste 400 de locuri de muncă, propuse în cadrul unui târg al locurilor vacante

© Sputnikjob
job - Sputnik Moldova
Abonare
La Chişinău a fost organizat un târg al locurilor de muncă unde s-au propus 400 de locuri vacante.
CHIŞINĂU, 26 sept – Sputnik. Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a municipiului Chişinău a organizat Târgul locurilor de muncă la care au participat 26 de agenţi economici cu peste 400 de locuri de muncă vacante.

Târgul a fost vizitat de circa 500 de persoane care au beneficiat de posibilitatea de a negocia direct cu angajatorii condiţiile posturilor de muncă, inclusiv să depună CV-ul la cele pe care le-au considerat corespunzătoare sau chiar să fie invitaţi la un interviu de angajare. 
job - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cum îţi poţi găsi un loc de muncă în Moldova

Evenimentul s-a dovedit a fi o metodă rapidă şi eficientă în căutarea angajatului/angajatorului potrivit.
 
Persoanele aflate în căutarea unui post de muncă au fost informate şi despre desfăşurarea în perioada 23-28 septembrie a Târgului on-line al locurilor de muncă în domeniul comerţului pe platforma www.e-angajare.md

Vizitatorii pot accesa, în timp real, din orice colț al lumii, aproximativ 1000 locuri vacante, cu condiţii atractive de muncă de la cei 125 angajatori din Republica Moldova. Ofertele locurilor vacante se referă la poziţiile: agent comerţ, casier, manager în comerţ/vânzări, manager marketing şi vânzări, reprezentant comercial, vânzător.


Specialiştii Agenţiei au oferit consultaţii şi alte informaţii din domeniul ocupării forţei de muncă.
 
Vizitatorii târgului au rămas plăcut impresionaţi de varietatea ofertelor de muncă şi au sugerat să fie organizate cât mai des asemenea activităţi. Agenţii economici au considerat târgul un eveniment binevenit prin intermediul căruia întâlnesc nu doar „viitorul angajat”, dar şi alţi agenţi economici din acelaşi domeniu de activitate cu care au posibilitate să se cunoască mai bine, să facă schimb de opinii sau experienţă.
Fluxul de știri
0